Как выбрать гостиницу для кошек
14 декабря, 2021
Сегодня каждый, кто собирается в отпуск и не знает, с кем оставить своего котика или кошку, может во[...]
1.2 Effect of temperature on ethanol fermentation from glucose
Temperature optimizations for glucose fermentation are shown in Fig. 2. The highest rate was obtained at 32°C this fermentation is not limited by hydrolysis of cellulose. A challenge is that the optimal temperature for the yeast is 20°C lower than for the cellulase enzymes.
By further fermentation of the rape straw in which hydrolysis of cellulose is needed it is therefore an advantage to use a higher temperature at which the yeast survives while the enzymes work at a higher reaction rate (Arvaniti et. al 2011).
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
14 декабря, 2021
1 декабря, 2021
21 сентября, 2021
17 сентября, 2021
7 сентября, 2021